Skip to main content
 cart Gratis verzending vanaf €100

Maak kennis met het Nailalchemy team

Nailalchemy, dat is een premium nagelsalon, kwalitatieve opleidingen voor nagelprofessionals, een toffe webshop en dé exclusieve verdeler van HELLO. Gel in België onder één dak! Maar het zijn vooral ook drie gepassioneerde nagelspecialistes met – laten we eerlijk zijn – een klein hoekje af... meet Debbie, Zina en Sofie!

This is Debbie

Samen met Zina ben ik trotse CEO (mogen wij onszelf dan nu zo noemen? Wij vonden alvast van wel) van Nailalchemy. 

Miss positivo, dat zou een goede nickname voor mij zijn. Ik zie altijd in alles (of dat probeer ik toch) het positieve en neem onze klanten met veel plezier mee in mijn positieve vibes!

Een creatief brein met een verslaving voor perfectie, ondernemen en alle mooie dingen die het leven te bieden heeft! Go live it up!

Fun facts about me:
Er zijn meer schuifspeldjes nodig dan je denkt om mijn haar tijdens het werk in bedwang te houden, ik ben recordhouder van het meeste aantal parkeerboetes en bezitter van een gestoorde Fiat500 met een identiteitscrisis

This is Zina

Samen met Debbie ben ik trotse CEO (ja Debbie, wij zijn CEO’s) van Nailalchemy!

Little miss perfectionist, is een bijnaam die me op het lijf gegoten zou kunnen zijn. Wanneer een behandeling reeds perfect is uitgevoerd probeer ik mezelf nog steeds te verbeteren en een level up te geven!

Fun facts about me:
Trotse furr-mommy van Beau (uiterst koppig naaktkatje) en Brownie (hyperkinetisch pomeriaantje met hoog diva gehalte). Een Formule1 piloot is aan mij ook allesbehalve verloren gegaan en voor de parkeer skills stond ik helaas ook niet vanvoor in de rij. 

This is Sofie

De rechterhand van Debbie en Zina en onmisbaar team member van Nailalchemy.

Miss super tender, dat zou een goede koosnaam voor me zijn. Ik ben de rust zelve en dat straal ik ook graag uit naar mijn klanten. Debbie en Zina vinden me een van de zachtaardigste personen in de wereld, en eerlijk, ik kan mezelf daar zeker in vinden! 

Fun facts about me:
Mijn floofball, Coco, is mijn baby. Ze is een witte megapluizige ragdoll en ik kan uren over haar praten (gewoon vragen, ik begin graag). Ook ben ik een trotse echte Nederlander, als je ergens de beste prijs voor wil weten help ik je graag met zoeken! Ik ben trouwens ook diegene die hier in het salon met alle liedjes meezingt, zing gerust met me mee!