Skip to main content
 cart Gratis verzending vanaf €100

Opleidingen

Bij Nailalchemy hechten we enorm veel belang aan kwaliteit en niet zozeer aan kwantiteit. Dat is ook meteen de reden dat je les krijgt in groepjes van maximaal twee cursisten. Zo kunnen we garanderen dat je als cursist het maximale uit je training haalt en hierbij alle nodige aandacht krijgt. Maar ook na je training kan je steeds bij ons terecht met al je vragen, problemen en eventuele struggles. Want wij weten als geen ander dat het échte werk pas begint na je training!

Onze trainingen rond manicure, pedicure en nagelstyling zijn ontwikkeld door middel van jarenlange eigen ervaringen, opleidingen en persoonlijke bevindingen. Bij elke training hoort tevens een netjes uitgetypt handboek waarin je alle info van A tot Z kan terugvinden!

Klik op het opleidingsaanbod om te ontdekken welke opleidingen momenteel actief worden gegeven en meer te leren over iedere training.

"You are worthy of good information,
quality education and knowledge."

- Debbie en Zina

Exclusieve nagel workshops

Bij Nailalchemy houden we ervan om onze studenten te blijven begeleiden en ondersteunen, zelfs na hun opleiding. Wij vinden dat je traject pas echt van start kan gaan na je training bij ons, en daar helpen we je uiteraard nog steeds met alle plezier bij!

Daarom organiseren wij regelmatig workshops die exclusief toegankelijk zijn voor onze studenten. De thema’s liggen ver uiteen en gaan van technische aspecten tot theoretisch hoogstandjes. Wij baseren ons op upcoming trends, veel besproken discussiepunten en de periode van het jaar.

Deze workshops worden aangekondigd in een besloten privé groepje waar jij jezelf lid van kan maken na het volgen van een opleiding. Hou die dus zeker in de gaten!